Szakmai klubok

Az azonos szakmába, érdeklődési körbe tartozó vállalkozások képviselőinek laza keretek között történő, tapasztalatcserét szolgáló találkozása, információs igényének kielégítése munkánkban az elmúlt időszakban nagy hangsúlyt kapott.

Kamaránk szervezésében az alábbi szakmai klubok működnek.
 

Számviteli Klub

A kamarában működő Számviteli Klub a számvitel, pénzügy területén dolgozó szakemberek konzultációs fóruma, amely lehetőséget biztosít a könyvelésben és az adózásban jelentkező speciális problémák megbeszélésére, a tapasztalatcserére.

Az NAV Dél-alföldi Regionális Adó Főigazgatóságának és további szakmai hatóságok, szervezetek munkatársai segítségével és a klubtagok közreműködésével folyamatosan napirenden van az adóbevallások készítése, ellenőrzési tapasztalatok összegzése, aktuális adózási kérdések.

Bővebb információ>>>

Humán Klub

Humán Szakemberek Országos Szövetsége és a Kamara gondozásában működő klub.

Bővebb információ>>>

Kommunikációs és Reklámklub

A kamarai Kommunikációs és Reklámklub több mint egy évtizedes múltra tekint vissza. A korábbi havi rendszerességű klubélet most sokkal koncentráltabban, egy-egy időpontra fókuszálva zajlik a Magyar Reklámszövetség és több más marketingkommunikációs szakmai szervezet bevonásával.

Bővebb információ>>>

I3 Klub (Ipari, Innovációs és Informatikai Klub)

 

A Klub célja, hogy kötetlen hangulatú légkörben a vállalkozások vezetői, képviselői tapasztalatokat cseréljenek, megismerjék egymás tevékenységét, új információkhoz jussanak külső előadók által illetve saját tapasztalatok továbbadásával. A rendszeres találkozások lehetőséget nyújthatnak arra, hogy a vállalkozások potenciális partnerekre találjanak, fejlesztési-, beszállítói-, kereskedelmi területen, vagy olyan információk birtokába jussanak, amelyet más vállalatok már ismernek, alkalmaznak.

Bővebb információ>>>

Női Vezetői Klub

 

A 2015 májusában megalakult klub célja, hogy segítse a női vezetőket minél sikeresebbé tenni vállalkozásukat. Emellett támogatja  őket abban is, hogy hatékonyan tudják megtalálni az egyensúlyt a karrier és a magánélet között. Ennek érdekében havonta szerveznek szakmai programokat.

Az események keretében a meghívott előadóktól olyan információkat kaphattak a tagok, amelyekkel nemcsak cégeiket fejleszthetik, hanem vállalkozó kedvüket is fokozhatják.
 
Bővebb információ>>>

Szakmai klubok - CSMKIK