Gazdálkodó szervezetek nyilvántartásba vétele

A gazdasági kamarákról szóló törvény szerint minden ott meghatározott gazdálkodó szervezet, köteles kamarai nyilvántartásba vételüket kezdeményezni, a kamarai közfeladatok ellátásához évente március 31-ig 5.000,- Ft kamarai hozzájárulást fizetni, a Kamara pedig köteles részükre a törvényben meghatározott szolgáltatásokat térítésmentesen nyújtani.

A kötelező regisztráció független a gazdasági és szakmai kamarai tagságtól, a kereskedelmi és iparkamarai tagság továbbra is önkéntes maradt, így a regisztrált vállalkozások nyilvántartásba vételükkel nem válnak kamarai taggá. A tagságba történő felvételt a kamara elnöksége felé külön kell kérelmezni.

A nyilvántartásba vételről és az új kamarai szolgáltatásokról az alábbi linkekre kattintva olvashat. 

 

Regisztrációhoz kapcsolódó kamarai szolgáltatások

 

Az Üzlet @ Hálón partnerkereső honlapra és a Pályázat és rendezvényfigyelő rendszerbe a rendezett regisztrációival rendelkező vállalkozások léphetnek be adószám és az online regisztrációs felületen (kamreg.hu) megadott jelszóval. Aki még nem rendelkezik jelszóval, szintén a kamreg.hu honlapon tud igényelni. Adószám megadását követően a „Nem tudom jelszavam” gombra kattintva kérhető új jelszó. Ezt követően az adatlapon megadott email címre érkezik egy email, amelyben található linken megadhatja jelszavát.

Ha probléma merül fel a jelszó igénylésekor, illetve a kamarai nyilvántartásba vételről vagy a szolgáltatásokról szeretne bővebb információhoz jutni, kérjük forduljon ügyfélszolgálatunkhoz a 62/554-250-os telefonszámon vagy a regisztracio@csmkik.hu email címen.

A regisztrációval kapcsolatban eddig leggyakrabban felmerült kérdésekre erre a linkre kattintva talál választ!

Amennyiben további kérdése van tegye fel azokat az alábbi űrlap segítségével:

Gazdálkodó szervezetek nyilvántartásba vétele - CSMKIK