A CSONGRÁD MEGYEI KERESKEDELMI ÉS IPARKAMARA (CSMKIK) MINDENT MEGTESZ AZÉRT, HOGY A WEBOLDALÁN, A CSMKIK.HU OLDALON MEGJELENŐ INFORMÁCIÓK NAPRAKÉSZEK, PONTOSAK ÉS TELJESEK LEGYENEK, DE FELELŐSSÉGET NEM VÁLLALUNK AZ OLDALUNKON SZEREPLŐ INFORMÁCIÓK FELHASZNÁLÁSÁBÓL EREDŐ KÖVETKEZMÉNYEKÉRT.

 

A CSMKIK NEM VÁLLAL FELELŐSSÉGET AZ EZEN AZ INTERNET-OLDALON BELINKELT, MÁS KIADÓK ÁLTAL SZERKESZTETT ÉS ÜZEMELTETETT INTERNET-OLDALAKÉRT ÉS AZOK TARTALMÁÉRT. EZ VONATKOZIK AZ INTERNET-OLDALAKON MEGJELENŐ REKLÁMOKRA, SZÖVEGEKRE ÉS TOVÁBBI LINKEKRE IS. A KÜLSŐ HONLAPOK BEMUTATÁSÁNAK MÓDJÁT, ILL. TARTALMÁT SEMMIKÉPPEN NEM TUDJUK BEFOLYÁSOLNI ÉS SEMMIFÉLE FELELŐSSÉGET NEM VÁLLALUNK ÉRTÜK. EZ A NYILATKOZAT VONATKOZIK A SAJÁT HONLAPUNKRA VEZETŐ LINKEKET TARTALMAZÓ OLDALAKRA IS.

 

A CSMKIK.HU WEBOLDAL BÁRMELY RÉSZÉRE HIVATKOZÁS HELYEZHETŐ EL MÁS ONLINE TARTALOMBAN ELŐZETES KÉRÉS NÉLKÜL. A LINKELÉS MEGSZÜNTETÉSÉT AZONBAN OLDALUNKOZ NEM MÉLTÓ KÖRÜLMÉNYEK ESETÉN BÁRMIKOR KÉRHETJÜK.

 

A CSMKIK.HU WEBOLDAL TARTALMÁNAK MÁSODKÖZLÉSE, ADATBÁZISBAN TÖRTÉNŐ TÁROLÁSA KIZÁRÓLAG A BKIK ELŐZETES, ÍRÁSBELI ENGEDÉLYÉVEL TÖRTÉNHET (INFO@CSMKIK.HU). A HONLAP TARTALMI ÉS FORMAI ALKOTÓRÉSZEI A KÖZLÉSI ENGEDÉLY BESZERZÉSE ESETÉN SEM HASZNÁLHATÓAK FEL MEGVÁLTOZTATOTT FORMÁBAN.

 

A CSMKIK.HU WEBOLDAL TARTALMÁNAK SZERZŐI JOGÁVAL A BKIK RENDELKEZIK. AZ ETTŐL ELTÉRŐ JOGÁLLÁSÚ TARTALMAKAT MINDEN ESETBEN KÜLÖN JELEZZÜK.

 

SZERZŐI JOG ÉS EGYÉB SZELLEMI TULAJDONJOG

 

A HONLAP MAGA ÉS A HOZZÁ TARTOZÓ OLDALAKON TALÁLHATÓ SZÖVEGEK, ELRENDEZÉSEK, RAJZOK, ADATBÁZISOK ÉS EGYÉB TARTALMI ELEMEK SZERZŐI JOGVÉDELEM ÉS AZ ADATBÁZIS ELŐÁLLÍTÓJÁNAK JOGAI ALATT ÁLLNAK.

 

A JELEN HONLAPON TALÁLHATÓ EGYES NEVEK, JELEK ÉS LOGÓK VÉDJEGYVÉDELEM VAGY KERESKEDELMI ELNEVEZÉSI JOGVÉDELEM ALATT ÁLLNAK.

 

A CSMKIK HONLAPJÁN TALÁLHATÓ TARTALOM ALAPJÁN SEMMI SEM ÉRTELMEZHETŐ ÚGY, HOGY AZ ENGEDÉLYT VAGY JOGOT NYÚJTANA VALAMELY, A HONLAPON TALÁLHATÓ VÉDJEGY HASZNÁLATÁRA, HACSAK A BKIK VAGY AZ A HARMADIK FÉL AHHOZ ÍRÁSBAN NEM JÁRULT HOZZÁ, MELY A HONLAPON MEGJELENÍTETT VÉDJEGYEK TULAJDONOSA.

 

A CSMKIK HONLAPJÁNAK VÉDETT ELEMEI ÖSSZESSÉGÉNEK VAGY BÁRMELY RÉSZÉNEK BÁRMILYEN FORMÁBAN VAGY ESZKÖZZEL TÖRTÉNŐ MÁSOLÁSA, ADAPTÁLÁSA, LEFORDÍTÁSA, RENDEZÉSE, MÓDOSÍTÁSA VAGY BÁRMINEMŰ MÁS HASZNOSÍTÁSA SZIGORÚAN TILOS.